PDA

View Full Version : GTS problem



classy_cat18
26th September 2008, 12:24 AM
Earlier I deposited a Tauros in the GTS for a Miltank. The deposit went smoothly. Just a few minutes ago, I went back to see how the trade went and I couldn't connect! I tried a few times. Either I get into the GTS room and the top screen can't get past the "checking GTS status", or I can't get down to the room at all. It's not the Internet connection; my laptop can connect just fine. Can anyone help me with this?

Blademaster
26th September 2008, 03:57 PM
Nintendo's servers are probably down again. Try again later.

classy_cat18
26th September 2008, 04:25 PM
Their servers go down? DAMN IT ALL!

Blademaster
27th September 2008, 05:36 PM
Of course they do. It's Nintendo. :D